Hoe kan ik je helpen?


Mijn doel is om samen met jou op zoek te gaan naar de mogelijk oorzaak van jouw klachten. Hoe kun jij weer in je kracht komen en jezelf als het ware weer ont-moeten?

In eerste instantie krijg je van mij daarom een uitgebreide vragenlijst. Daarin stel ik niet alleen vragen over je fysieke klachten maar  ook vragen die ingaan op je psychische gezondheid.   Ook  medicijngebruik, informatie over gevolgde  therapieën, voedingspatroon en leefstijl zijn belangrijke zaken die ik met je wil bespreken. Gaandeweg het  gesprek zal duidelijk worden wat jouw doel is en kunnen we daar een behandelplan voor opstellen. 

 

 

Na dit gesprek ga ik direct aan de gang met je voeten. Dit is het leukste deel van de behandeling, al zeg ik het zelf ;-) 

Al naar gelang wat er het meest dringend nodig is laat ik je tijdens het eerste consult al ervaren hoe het is om meer te kunnen ontspannen en zul je merken dat fysieke klachten al anders aanvoelen dan voor de behandeling. Als het goed is stap je na  de behandeling op "wolkjes"de deur uit!  

 

 

Over het algemeen kun je stellen dat een acute klacht sneller reageert op een reflexbehandeling dan een chronische klacht.  Bij chronische klachten is er vaak al langer sprake van een onbalans en zul je dan ook wat vaker moeten behandelen om resultaat te verwachten.  Gemiddeld na zo'n  4 a 5  behandelingen volgt  een (tussentijdse) evaluatie en wordt bekeken wat de volgende stap kan zijn in jouw proces.