Wie ben ik


Mijn naam is Fietje Zaad. Ik ben in 1994 afgestudeerd als mondhygiënist in Nijmegen. Ik heb een lieve vriend (al 19 jaar) en wij hebben een dochter van 10 jaar. In mijn beroep als mondhygiënist en later ook als werkende moeder  kreeg ik last van allerlei fysieke en mentale  klachten dankzij een verkeerde houding, werk- en privégerelateerde stress. Ik wilde daarom onderzoeken in hoeverre  ik naast de reguliere gezondheidszorg, ook via  alternatieve therapie verlichting van mijn  klachten kon krijgen.  Uiteindelijk heeft deze zoektocht geresulteerd in een groot enthousiasme voor de reflexzonetherapie. Al vanaf dag 1 van mij  studie wist ik dat dit mijn passie was en voelde ik dat reflexzonetherapie een zeer weldadige uitwerking op mij heeft. Ik ben mateloos geïnteresseerd in de psyche van de mens maar wilde ook altijd iets doen met mijn handen! Reflexzonetherapie is voor mij een een unieke mix van coaching en massage waarin ik mijn hart helemaal kan ophalen. 

In 2005 ben ik afgestudeerd aan de vierjarige opleiding (*A.N.Z.N. in Eindhoven).  In hetzelfde jaar is mijn praktijk aan huis een feit!  Aanvankelijk nog naast mijn beroep als mondhygiënist en sinds begin 2018 heb ik de keuze gemaakt om mij volledig op de reflexzonetherapie toe te leggen. Een  keuze waar ik tot nu toe heel blij mee ben!  

 

* Academie voor Natuurgeneeskunde Zuid-Nederland.